salondhomme-google-omslag-min.jpg

MAKING MEN AWARE

OF SKINCARE

Met dat doel heb ik Salon d'Homme geopend. Ik wil mannen meer (en meer mannen) bewust maken van skincare. 

Hieronder vind je meer achtergrond over de salon.

 

DIT IS WAAROM

Begin 2020 heb ik besloten om een skincare studio voor mannen te openen. Mijn vriendin zit al twaalf jaar in het vak en heeft sinds vier jaar haar eigen zaak (Madesalon). Door haar maakte ik kennis met skincare. Ik begon me steeds meer te verbazen over het feit dat er zo weinig mannen in mijn omgeving zijn die dit ook doen. Het is nog echt een vrouwending.

Om de drempel voor mannen te verlagen, besloot ik om een eigen studio te openen en mijzelf om te scholen tot skincare-specialist.

TB_SalondHomme_LowRes000053060017 kopie.jpg

Huidveroudering wordt in 80% van de gevallen veroorzaakt door je eigen lifestyle-keuzes. Klanten maken een afspraak voor een gezichtsbehandeling, maar ik leer ze ook wat ze thuis dagelijks kunnen doen aan skincare. Uitendelijk behaal je thuis het meeste resultaat.

AGE LIKE A FINE WINE

TB_SalondHomme_LowRes1629.jpg

THE MEN'S TREATMENTS

Klanten hebben de keuze uit twee onderhoudsbehandelingen: de Men's Facial + Bro Mask en de Men's Peeling + Bro Mask. Bij de laatste gebruik ik iets intensievere producten, beide behandelingen worden afgestemd op de huidbehoefte en persoonlijke doelen.

Voor huidverbetering bied ik twee verschillende behandelkuren aan: De Men's Microneedling (Dermapen) en de Men's Peeling kuren.

Alle behandelingen worden afgesloten met een ontspannende nek- en schoudermassage.

Merken: IMAGE Skincare, Jaxon Lane.

DE LOCATIE

De locatie voor Salon d'Homme is bewust gekozen om het begrip lifestyle for men naar een volgend niveau te tillen. Toen ik mijn idee met Randy en Koen van About deelde waren we het meteen met elkaar eens: dit is een fantastische aanvulling op About Lifestyle for Men zoals we het al kennen.

In januari 2021 zijn we begonnen met verbouwen. Op 1 mei opende Salon d'Homme zijn deuren.

Adres

De Clercqstraat 76H

1052 NH Amsterdam

salondhomme61.jpg

REACH OUT

salondhomme0.jpg

DOWNLOAD

salondhomme2.jpg

FOLLOW

ALLE FOTO'S DOOR: TIM BUITING (@TIMBUITING)